icon icon heb

חלון לעולם החדשנות: בשר 2.0

מרץ 04, 2025

איך הפכה ישראל למעצמה עולמית בתחום תחליפי הבשר? תמר מורג סלע, ראש מחלקת מדעי החיים והכימיה בקבוצה, יחד עם דניאל דיקובסקי, מנהל החדשנות והטכנולוגיה של Redefine Meat, צוללים לתוך אחת המהפכות המסקרנות של השנים האחרונות – מהפכת הבשר החדש.

מה בפרק?
איך תחליפי הבשר הפכו לכל כך דומים למקור?
למה רחובות היא בירת הפודטק של ישראל?
מהם האתגרים של חברות טכנולוגיה בתחום המזון?
איך פטנטים מסייעים להוביל את החדשנות בענף?

    Privacy Overview

    This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.