חלון לעולם החדשנות: בשר 2.0
מרץ 04, 2025
איך הפכה ישראל למעצמה עולמית בתחום תחליפי הבשר? תמר מורג סלע, ראש מחלקת מדעי החיים והכימיה בקבוצה, יחד עם דניאל דיקובסקי, מנהל החדשנות והטכנולוגיה של Redefine Meat, צוללים לתוך אחת המהפכות המסקרנות של השנים האחרונות – מהפכת הבשר החדש.
מה בפרק?
איך תחליפי הבשר הפכו לכל כך דומים למקור?
למה רחובות היא בירת הפודטק של ישראל?
מהם האתגרים של חברות טכנולוגיה בתחום המזון?
איך פטנטים מסייעים להוביל את החדשנות בענף?